Неділя, 06.07.2025, 20:57
Форум
| RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи часто Вам снятся еротичні сни?
КубинкаДата: Понеділок, 12.05.2008, 19:29 | Повідомлення # 1
Гуру
Група: Администраторы
Репутація: 1
Статус: Offline
А ось що вони означають:

Кого ви найчастіше бачите в своїх еротичних снах: чоловіка або колегу? Коли вам подобається займатися любов'ю: вранці або перед сном? Ваші сексуальні фантазії і пристрасті можуть дуже багато що сказати про вас самих і про те, які любовні відносини вам подобаються.

Секс з колишнім хлопцем чи чоловіком:

Це не означає, що ви не можете забути його або що у вас ще тліють по відношенню до нього якісь почуття. Швидше за все, у вас просто залишилися з ним які-небудь невирішені справи і проблеми, або може бути, ви злі на нього за минулі образи.

Секс в суспільному місці/або вас застали під час заняття сексом:

Основний мотив таких снів — неспокій. Він може бути викликаний зіпсованими відносинами з партнером, страхом перед інтимною близькістю або іншими страхами.

Секс з іншою жінкою:

Багато жінок бояться, що подібні сни є ознакою їх прихованої гомосексуальності. Але насправді це буває дуже рідко.

Найчастіше, жінка, яку ви бачите уві сні, викликає у вас заздрість або своїми кар'єрними досягненнями, або своєю зовнішністю або умінням триматися в суспільстві. І ваші сни лише символізують ваше бажання піднятися до її рівня, стати такою ж, як вона.

Секс з колегою або знайомим:

Знову ж таки, ці сни зовсім не означають вашу таємну прихильність до цієї людини. Зазвичай подібні сни символізують нудьгу, або вас не влаштовує щось у вашому особистому житті (можливо, вона досить нудна), або вам набридла ваша робота, у випадку, якщо ви бачите уві сні колегу. Як правило, секс в таких снах теж нудний і одноманітний.

Чоловік у ваших еротичних фантазіях

Ваш чоловік: (у цьому признаються опитаних 45% жінок)

Це зазвичай властиво новоспеченим дружинам, що прожили в шлюбі ще недовгий час. Якщо ж ви прожили в шлюбі вже досить довгий час, то еротичні фантазії за участю вашого чоловіка означають, що, можливо, ви боїтеся відпустити на волю ваші фантазії або відчуваєте перед чоловіком якусь провину. Не бійтеся експериментувати!

Колишній коханий: (у цьому признаються 23% жінок)

Ви — досить сентиментальна жінка, і не проти потурати своїй сентиментальності. Але це не означає, що ви хотіли б повернути колишні відносини. Просто вам хочеться ще раз пережити відчуття, які ви переживали колись.

Знаменитість: (15% жінок)

Вам часто хочеться мати те, що вам недоступно. Або ви ще не знайшли чоловіка своєї мрії, тому замінюєте його в своїх фантазіях "кіношним" образом, що ідеалізується. Такі фантазії можуть також свідчити про деяку інфантильність.

Незнайомець: (15% жінок)

Ви володієте розвиненою уявою і часто шукаєте пригод (або мрієте про них). Відмічено також, що жінки, що бачать в своїх фантазіях незнайомця, володіють хорошим почуттям гумору.

Життя прекрасне...

LobanovskiyДата: Середа, 14.05.2008, 16:18 | Повідомлення # 2
Гуру
Репутація: 2
взагалі не сняться

FaustДата: Четвер, 15.05.2008, 13:01 | Повідомлення # 3
Гуру
Група: Пользователи
я тож сни не бачу вже років 15

Так хочется быть добрым и порядочным! Особенно, когда понимаешь, что патронов на всех все равно не хватит.

КубинкаДата: Четвер, 15.05.2008, 19:21 | Повідомлення # 4
Гуру
Господи,мені майже кожну ніч сняться, а інколи і по пару снів за ніч.
А ще буває таке, що просинаєшся і забуваєш,що снилось

Життя прекрасне...

FaustДата: П`ятниця, 16.05.2008, 10:09 | Повідомлення # 5
Гуру
я перестав сни дивитись... там таку фігню завжди показують happy happy happy

Так хочется быть добрым и порядочным! Особенно, когда понимаешь, что патронов на всех все равно не хватит.

Klerik_7Дата: П`ятниця, 16.05.2008, 18:49 | Повідомлення # 6
Початківець
Мені також майже кожну ніч снятся!!! Я цього не соромлюсь!!! То круто побачити - побачити в сні Анджеліну Джолі голою!!!

КубинкаДата: Неділя, 18.05.2008, 18:05 | Повідомлення # 7
Гуру
я люблю коли снятся сни,а особливо коли такі....цікавенькі tongue

Життя прекрасне...

LobanovskiyДата: Неділя, 18.05.2008, 20:19 | Повідомлення # 8
Гуру
Репутація: 2